Sikeres
weblapok

  • Mobilra optimalizált
  • Tartalmát Ön is könnyedén szerkesztheti
  • Letisztult, de látványos megjelenés

Milyen weblapokat készítünk?

Gyors. Átlátható. Egyedi. Letisztult. Könnyen szerkeszthető. Modern. Ergonomikus. Felhasználóbarát. Keresőbarát.

Egyszóval sikeres.

  • Olyan megjelenést készítünk weblapjának mely felhasználóbarát, átlátható, de mégis olyan minőségű, hogy egy multi cég is megirigyelné
  • Honlapjának tartalmát természetesen Ön is könnyedén önállóan tudja szerkeszteni, így nincs költség és várakozási idő.
  • A céges weboldalakat marketing szemlélettel és összetevőkkel készítjük ami által sokkal több megkeresésre számíthat

Tudjon meg többet

Mobilra optimalizált weblap (Reszponzív)

A weblap mobiltelefonon, tableten, okos tévén tökéletesen és könnyen használhatóan jelenik meg.

Nem felkészülés a jövőre, már ma is alapvető fontosságú.

2013 -ban Magyarországon több mint 3 millióan rendelkeztek mobil internet előfizetéssel. Az internetezők 25%-a használt mobileszközt. Fontossága miatt már 2013 -ban is szinte kizárólag csak reszponzív weblapokat készítettünk.

Keresőbarát weblap

Az általunk készített weblapok kivétel nélkül technikailag keresőoptimalizáltak. A Google előírásai és ajánlásai alapján készülnek.

Ezt követően mikor a weblap készül a tartalmi tervezésnél a felépítésnél megtervezzük a stratégiát, tanácsot adunk a tartalom elkészítésére, vagy magunk készítjük el.

Kötöttségek nélkül

Szereti a szabadságot? Ha módosítania kell egy weboldalának a tartalmát, végigjárhatja ezt a (szokásos) utat is: Belép az adminisztrációs felületre, megkeresi az adott oldalt amit módosítani szeretne és módosítja.

Vagy: a weblapon (a front-end felületen) egyetlen kattintással bárhol bármikor módosíthatja a szöveget. :)

Automatizálni, amit lehet

Ma már szinte kötelező mindenkinek a közösségi médiában jelen lenni. Ezt nagyban megkönnyíti, hogy nem kell a weblapra feltöltött tartalmat külön feltölteni pl. a Facebookra.

Töltse fel a tartalmat weblapjára, majd egyetlen kattintással (vagy akár automatikusan) a Facebook oldalára is felkerül. (vagy más közösségi oldalra)

Átgondolt alapos tervezés

A tippelgetés, próbálgatás, konkurens cég másolása csak kivételesen szerencsés esetben járhat sikerrel.

Ma már mindenkinek van weblapja. A konkurens egy kattintásnyira van. A verseny óriási.

A sikerhez szakmai tudás, tapasztalat, valamint ezen alapokon nyugvó átgondolt tervezés vezet.

Nyugodtan aludhat!

Szereti a biztonságot? Weblapjának teljes tartalmát a tárhelyszolgáltatótól (aki bizonyára készít biztonsági másolatot) egy független külső tárhelyre mentjük automatikusan akár naponta. Így az adatvesztés esélye gyakorlatilag nulla.

Miközben szöveget tölt fel weblapjára, a háttérben folyamatosan és automatikusan mentésre kerül, nem kell a mentéssel törődnie.

Meggondolta magát? Egy korábbi változat visszaállítása, csak két kattintás.

Minden lehetőséget megragadunk

Egy sikeres értékesítési céllal készült weblapon fontos az ajánlatkérések szerzése és kezelésük.

Az űrlap kiemelten felhasználóbarát, így nem kell amiatt aggódnia, hogy akár csak egyetlen érdeklődőt is elveszít mert nem megfelelő a kialakítása.

A beérkezett ajánlatkéréseket nem csak e-mailben kapja meg, hanem az adminisztrációs felületen is áttekintheti, sőt egyetlen kattintással bármikor Excelbe importálhatja, különböző elemzések végzéséhez, vagy direkt marketing célok eléréséhez.

Ügyelünk a részletekre

Nem csak megosztási lehetőséget teszünk a weblapra, hanem arra is ügyelünk, hogy megosztásnál megfelelő szöveg és kép kerüljön fel a közösségi oldalra.

Ha kereső készül a weblapra, ügyelünk arra, hogy mindent meg is találjon aki használja.

A telefonszámok okostelefonon koppinthatóak így nem kell begépelni a számokat.

Minden weblaphoz 10 db kis ikon készül a logóból, hogy bármilyen böngészőben vagy mobil eszközön elmentve a weblapot, a weblapot ne csak a címe, hanem logója is azonosítsa.

Hogyan dolgozunk?

Nem "Svéd, szereld magad otthon egyszerűen" honlapokat pakolunk össze kész modulokból 1 óra alatt kattintgatással.

Hanem a weblap célcsoportjához igazodva figyelembe véve az iparágat, a vállalkozást (vagy intézményt), a konkurenciát, egyedi sikeres weblapokat készítünk. Minden egyes weblapot egyedileg "kézzel" készítünk, méghozzá olyanra amivel a célt a legeredményesebben el lehet érni.

Hiszünk abban, hogy az egyedi megoldások igazi eredményeket szülnek. Éppen ezért a megbízható, esztétikus, jól működő, keresőbarát weblap nálunk az alap, és nem a végeredmény. A sikerhez ugyanis jóval több kell. Alapos megelőző felmérés, tervezés, ergonómiai tervezés, konkurenciaelemzés, célcsoport elemzés...