Sikeres
weblapok

  • Mobilra optimalizált
  • Tartalmát Ön is könnyedén szerkesztheti
  • Letisztult, de látványos megjelenés

Szolgáltatások

Komplett megoldás,
a sikeresebb online megjelenéséért.

Stratégia

Szolgáltatásaink igazi ereje abban áll, hogy nem külön-külön végezzük, az egyes feladatokat, hanem megtervezzük online stratégiáját, majd pedig segítünk a megvalósításában. Ez több szolgáltatást is magában foglalhat, melyek összehangolt működése az eredményt akár megtöbbszörözheti. Felmérjük a konkurenseket, a célcsoportot és az elérni kívánt cél függvényében megtervezzük mikor, hol, és mire van szükség a cél eléréséhez.

Weblapkészítés

Ha szeretné, hogy weblapja ne egy pénznyelő, (amely esetleg aláássa a vállalkozásának vagy intézményének jó megítélését) hanem jó befektetés legyen, bízzon meg hozzáértőket az elkészítésével.

Egyszerű olcsó bemutatkozó weblaptól, az értékesítési célú céges weboldalon át a hírportálig szinte minden típusú weblap készítésében van már tapasztalatunk.

Webáruház készítés

A webáruház kérdésköre komplex. Nagyon sok mindenre van szükség ahhoz, hogy sikeres legyen, kivéve, ha olyan termék értékesítéséről van szó, melynek nincs konkurense.

Éppen ezért nem készítünk olcsó, webáruháznak látszó tárgyat, csakis átgondolt stratégia mögé felállított jól megtervezett webáruházat, melynek elkészülte jelenti csak az igazi munka kezdetét. Folyamatos online marketing, tesztelés, fejlesztés...

Arculattervezés

Profi vizuális megjelenés minden platformon. Online: weblap, banner, e-dm, stb. Offline: névjegy, szórólap, brosúra, levélpapír, molinó, óriásplakát dosszié, stb.

Minden megjelenést egységesen, következetesen alakítunk ki, úgy, hogy kiemelkedjen a tömegből. Mert kommunikációja csak így lehet sikeres.

Ha kiemelkedik - észreveszik. Ha következetesen, - könnyebben azonosítják, könnyebben tovább ajánlják.

Webanalitika

Pontos és jól értelmezett analitika nélkül csupán vakon repül a weben! Létrehozzuk a fiókot, elhelyezzük a megfelelő követő kódokat az oldalakon, annak érdekében, hogy pontosan ellenőrizhető legyen a weblap teljesítménye. Pontosan követheti az eredményeket, (népszerűbb oldalak, főbb kilépési oldalak, akik ajánlatot kértek előtte a Google-ba milyen kulcsszót beírva találtak rá a weblapra stb.) Ezen adatok birtokában könnyebben hozhatja meg üzleti döntéseit!

 

Tanácsadás

Ha szeretné megtartani webes csapatát, de érzi, tudja, hogy nem mindenben tudnak megfelelő szolgáltatást nyújtani, kérje bátran elemzésünket, tanácsunkat! A megvalósítást pedig rábízhatja meglévő webes csapatára.

Weboldal átalakítására, optimalizálására, online marketing tevékenységre kiszámítható díjazással számíthat tudásunkra!